D-Profil

Cégbemutató

Útépítési munkálatok Debrecenben és környékénCégünk 1991-ben alakult, családi vállalkozásként. Kezdetben 1 fő műszaki vezetővel, 1 brigáddal és néhány kisgéppel vállalkoztunk kisebb térburkolási és aszfaltozási feladatokra, főként alvállalkozóként.

Alkalmazottaink létszáma és eszközeink száma –megbízásainkkal párhuzamosan- folyamatosan növekedett, amíg 1993-ban telephelyet is létesítettünk Debrecenben a Kishatár úton. A telephelyen az alapanyag raktározáson túl gépjavító műhelyt és irodát is kialakítottunk.

Jelenleg közvetlenül a kivitelezésben 90 alkalmazottunk dolgozik (5 építésvezető, 6 kivitelező brigád, gépkezelők és gépjárművezetők).

2008-ra fejlődésünk új telephely és irodaház létesítését indokolta, amelyet Debrecen, Ozmán u. 9. sz. alatt építettünk meg. Új irodaházunkban 10 fő műszaki és gazdasági adminisztrációval foglalkozó alkalmazottunk dolgozik.
Céges rendezvényeinket, továbbképzéseinket is itt rendezzük.

Telephelyünkön korszerű háromállásos gépjavító műhelyt létesítettünk, az építőgépeink és gépjárműparkunk teljes körű javítása céljából.

Az építési alapanyagok tárolására, valamint bontásból származó anyagok befogadása céljából 2,3 ha terület is rendelkezésünkre áll telephelyünkön.

Cégcsoportunk további cégei a D-Transz Kft. és a DÉ-BA Nívó Kft.

Jó úton-haladunk!