D-Profil Kft

Dinamikusan fejlődő cégünk 1991-ben alakult családi vállalkozásként.

Kezdetben, főként alvállalkozóként csak kisebb térburkolási és aszfaltozási feladatokra vállalkoztunk 1 fő műszaki vezetővel, 1 brigáddal és néhány kisgéppel. Alkalmazottaink létszáma és eszközeink száma – megbízásainkkal párhuzamosan - folyamatosan növekedett.

1993-ban telephelyet létesítettünk alapanyag deponálásra, valamint gépjavító műhelyet és irodát is kialakítottunk Debrecenben a Kishatár úton.

2008-ban kapacitásbővítés eredményeként birtokba vettük új telephelyünket, Debrecen Ozmán u. 9. sz alatt, megfelelő környezetet biztosítva munkavállalóink számára.

Új irodaházunkban 10 fő műszaki és gazdasági szakember dolgozik, a közvetlen kivitelezésben 100 alkalmazottunk vesz részt. Telephelyünkön korszerű három állásos gépjavító műhelyt létesítettünk, az építőgépeink és gépjárműparkunk teljeskörű javítása céljából.

Az építési alapanyagok tárolására, valamint bontásból származó anyagok befogadása céljából 2,3 ha terület is rendelkezésünkre áll telephelyünkön.

Társaságunk elsősorban útépítési, valamint a kapcsolódó közműépítési feladatok kivitelezésére specializálódott. Az út- és közműépítés mellett belterületi vízrendezési beruházások megvalósítására is vállalkozunk.

A fő profilba tartozó tevékenységeket önállóan, teljes körűen kivitelezzük az előkészítő munkáktól a befejező munkákig. Kiemelt projekteken – részfeladatként - vállaljuk nagytömegű földmunkák kivitelezését is.

Amennyiben kapacitásunk engedi az alábbi szolgáltatásokat is ajánljuk Megrendelőink figyelmébe:

Megbízhatóság, minőségi munkavégzés
Kivitelezési feladataink minden esetben a megrendelőink teljes körű megelégedettsége mellett határidőn belül és I. osztályú minőségben valósulnak meg.
Szakértelem
Tapasztalatot szereztünk út és a kapcsolódó közműépítési feladatok teljes spektrumában a kisebb parkolók építésétől kezdve, önkormányzati utak építésén, felújításán keresztül, országos közutak kivitelezéséig, korszerűsítéséig egyaránt.
Eredményesség
A határidők betartása, a hatékony és rugalmas munkavégzés. Mindemellett a komplex generál kivitelezési feladatok megvalósításához – önálló kapacitásunkon kívül – tizenéves referenciával rendelkező, megbízható szak-alvállalkozói kört tudunk felvonultatni.
Innováció
Az infrastruktúra fejlesztés területén elért eredményeket az innovatív gondolkodás, a gyors és minőségi munkavégzés alapozta meg. Versenyképességünk biztosítéka szakembereink szakmai felkészültsége, gyakorlati tapasztalata és permanens szakmai továbbképzése, gépi eszközeink és szállítási flottánk folyamatos fejlesztése.